Sunday, 21 July 2013

FRIENDS FOREVER

Assalamualaikum semua ! Alhamdulillah kita sudah pun berada dlm bulan Ramadhan yg mulia .
So , harini aku nak cerita pasal apa yg berlaku baru2 ni . Hmm yg pastinya bukan love story aku sebab aku malas nak heboh2 kali ni . Hahaha .
Masa hari jumaat baru ni , 19 Julai 2013 , geng aku pergi berbuka puasa kat pizza hut dekat dgn Jusco Maluri . Kitorang bukan je nak berbuka bersama tapi nak meraikan birthday salah seorang geng kitorang .
Time tu , aku tetiba nak pergi toilet . So , aku ajak la sada . Bila nak pergi kat meja kitorang balik , putri lak ajak kitorang pergi toilet . Kitorang pun patah balik .
Tiba2 , salah sorang pekerja kat situ cuba mengayat sada . Aku dgn putri gelak aje la . Hahahaha . Lepastu , putri ada la order pizza utk bawa balik . Time dia nak ambik pizza tu , abang tadi tanya nama sada kat putri . Dgn sengalnya , putri pergi cakap yg nama sada adalah laila .
Then putri cerita kat kitorang . Sada geram gila . Hahahaha . Tetiba macam kena pula nama laila tu kat sada .
Masa nak balik , kitorang sengaja menganjing sada . "Laila oh laila , baiiii" Abang tu pun macam tenung je sada . Lagi la kitorang gelak .
Sampai la kitorang lepak kat tepi pizza hut tu , abang tu sanggup duduk kat tepi kitorang . Lagi la kitorang gelak sakan .
Aku pun kata , nama sada boleh tukar kepada lailatul sada . Tetiba mai idea , lailatul qadar la senang . Adoiiii .
Malam tu kitorang memang have fun sesangat . Dgn ada drama lagi . Memang seronok la . Birthday girl pun dapat suprise sampai nak nangis .
Aku sayang diorang sangat2 .
- Putri Nur'Fatehah
- Airiel Daniel
- Sadatul Najiha
- Nur Diyana Syahirah
- Mustaqimah Naim
- Nur Afiqah
- Noor Syafiqa
Tak lupa juga Nur Amira Izaty a.k.a Am . Aku tetap sayang kau walaupun kau tak dapat datang time tu . Kau lah bff aku weh .
Korang semua selalu ada dgn aku time susah dan senang aku . Korang selalu ceriakan hari aku . Semoga kita akan bersahabat selamanya . InsyaAllah SPM straight A ada dlm genggaman kita .
Aku sayang korang selamanya :*




No comments:

Post a Comment

pendapat anda